Какво ви пречи в любовта? Първото нещо, което видяхте ще ви разкрие истината, скрита дълбоко във вас

Любовта не винаги се случва лесно и понякога и ние имаме вина. Нерядко се случва именно ние да саботираме собственото си щастие.

Ако смятате, че нещо в характера ви ви пречи да откриете любовта, то погледнете тази картина.

Първото нещо, което привлече погледа ви, показва какво ви пречи във връзките.

   

.

Брадатия мъж

Ако първо сте видели брадатия мъж, това означава, че предишните ви несполуки в любовта ви пречат да обичате. Вие възприемате всяка провалена връзка като ценен урок, от който можете да извлечете поука. Въпреки че това е вярно, сте твърде вторачени в някои от уроците, затова се страхувате да поемате рискове. Не всяка любов причинява болка. Ако искате да имате стабилна и дългосрочна връзка, трябва да отворите сърцето си за любовта и да се научите да рискувате.

Две птици

Ако първо сте видели двете птици, нереалистичните ви очаквания ви пречат да задържите любовта. Разбира се, всеки има някакви предпочитания и очаквания, но не трябва да прекалявате, защото никой не е съвършен. Ако сте твърде фокусирани върху идеалния образ в ума ви, ще пропуснете много възможности да откриете истинската любов в реалността.

Планините

Ако първо сте видели планините, това означава, че се страхувате от емоционална близост. Вие искате да срещнете любовта и знаете, че трябва да допускате хората до сърцето си по-често, но в миналото са ви наранили толкова жестоко, че се боите от любовта и сте станали твърде подозрителни. Нормално е да ви е страх и не е нужно да бързате, но ако искате да изпитате истинска любов, ще трябва да разголите душата си.
 

Намери ни във facebook