Извънредно! Брутален обир посред бял ден в Благоевград! Изходите на града са завардени от полиция (СНИМКИ)

Четирима маскирани и въоръжени нахълтали в заложна къща в Благоевград, заставили служителите да легнат по очи на пода и ограбили всичко заложено, съобщава struma.com. Според свидетели, нападателите са пристигнали с тъмна на цвят кола, спрели пред заложната къща и нахълтали вътре. Ограбено е голямо количество злато.
 
Полицията блокира улицата, на която се намира къщата – ул.

„Полк. Дрангов“. Тя е собственост на  столичен бизнесмен.
 
Четиримата мъже нахълтали в къщата и заплашили с пистолет намиращата се там служителка. Жената изпаднала в шок, направила опит да крещи, но била повалена от единия от нападателите. Докато той притискал главата ѝ в пода, останалите грабили пръстени и ланци.
 
Все още не е установено колко точно е ограбеното злато. Не са наранили служителката, нито пък заплашвали, само предупреждавали да мълчи. Всичко станало за не повече от 5 минути.
 
Нападателите били облечени в тъмни дрехи с вдигнати яки. Дали са били маскирани жената не може да каже. Тя ще бъде разпитана повторно, като излезе от шока.
 
Полиция е окупирала къщата, чака се представител от софийската фирма, за да влязат ченгетата и да установят точно какви са щетите.
 
Изходите на Благоевград са блокирани, навсякъде гъмжи от ченгетата.
 

 

 

 

Намери ни във facebook