И това доживяхме! Война на гримьорите в България! Кулагин бълва огън и жупел!

Валентин Кулагин нарече Цецо Андреев „бледа имитация“

Валентин Кулагин захапа Цецо Андреев. Вчера във визитката си за влизането си в къщата на „ВИП Брадър“ Цветан нападна Кулагин с думи.

„Има хора, които уронват престижа на моята професия и това са некадърниците.

Като за тях мога да дам един единствен пример и това е един бивш участник във вашето предаване.

Той е срам и позор за гримьорите в България. Палячо!“, каза гримьорът визирайки своя колега Валентин Кулагин.

Кулагин не остави думите на Андреев без отзвук. В официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук Валентин написа и своето мнение по въпроса. „Като го няма Кулагин – дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем“, философства гримьорът.

„Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ! Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите плъшоци, и те говорят за мен! В цялата история на предаването аз съм единственият изгонен, който народът нарича „победителят“!“, казва още Валентин.

„Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще  върна жеста“, пише Кулагин за Цецо Андреев. „И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това, че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат да чуват за него“, споделя Кулагин, пише „Разкрития“.

„Аз съм гримьор на всяка нормална, работеща жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено с известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях!“, изтъква Кулагин. В своята визитка Цецо подчерта, че работи с имена като Преслава, Емануела, Алисия и Златка Райкова.

Намери ни във facebook