Край! Деси Банова и Росен Плевнелиев се махат от България!

Росен Плевнелиев и Деси Банова се местят в САЩ, експрезидентът с неустоимо предложение за работа

Росен Плевнелиев и актуалната му половинка Деси Банова ще живея в Щатите. Близки до бившия държавен глава разкриват, че пресният съпруг на синоптичката е поканен да заеме висок пост в „Американската търговска палата”.

Семейство Плевнелиеви макар да са с невръстно дете вече търсят подходящо жилище във Вашингтон. Да е просторно и удобно за четирите им наследника.

На първо време щели да заминат само с бебето Йоан. След като се уредят при тях ще дойде и дъщеричката на Деси Йоана. А после ще им гостуват двамата големи сина на Росен.

Като член на директорския борд на „Американската търговска камара” у нас Плевнлиев се надявал да го изберат за изпълнителен директор. Но след като през миналата година на поста бе назначен Петър Иванов мераците му се охладили. Но поканата дошла направо от Вашингтон и Росен не се колебал ни за миг да я приеме, предават от електонното издание hotarena.net.

Не е ясно за сега с какво ще се захване Деси Банова в Америка. Но тя едва ли ще има време да работи тъй като плановете на новото семейство предвиждат да си имат поне още едно общо дете и то момиченце.

Така, че грижите за децата ще са неин приоритет. Междувременно се разбра, че Росен Плевнелиев и бившата му съпруга Юлияна са разделили не само имотите и парите по равно. Но и грижите за общите си деца.

Според строгия график определен от съда бившите съпрузи са се разбрали, че Павел и Асен ще живеят при татко си всяка първа и трета седмица. А през останалите две ще бъдат при майка си.

Освен това двамата  родители ще плащат издръжка от по 500 лева всеки месец за всяко едно дете.

Намери ни във facebook