ЛЕШ! Миглена Ангелова извади тежката картечница и размаза новите Брадъри!

Миглена Ангелова гледа и не вярва на очите си какво се случва в Къщата!

Водещата на бившото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова направи на две стотинки болшинството от съквартирантите в новия сезон на Биг Брадър Мост Уонтед.

Устатата Меги пренасочи мнозина от тях директно за лудницата.

„SOS, трябва да си внесем психолози да ни лекуват ВИПовете. (Нашите с дузина изключения са ниво Кобилкина).

Ша са гърмим. И от егоизма, и от героизма, и от пиянството… И да не смеете да ми размахвате пръстове на стеничката ми“, не скри потреса си в мрежата Миглена Ангелова.

Явно тя следи с любопитство епизодите на формата и вече си има фаворити, както и такива, които открито недолюбва. Един от тях се оказа футболният мачо Благой Георгиев.

„Искрено съчувствам на Златка. Благо е като голям Кен. Рисуван, рисуван. Представяте ли си как се усмихва нощем в тъмното? Бъррр!“, изкоментира го снощи водещата.

А на въпроса на феновете й дали ще подкрепя своята стара дружка Емануела и дали ще гласува за нея на финала, Ангелова отвърна следното:

„Кое да подкрепям? Подкрепят се или се отхвърлят действия. Тя още нищо не е направила. Ако ме питате общо, то бих казала, че приятелската линия при мен е слаб фактор.

Не подкрепям приятел само заради това, че е приятел, както и не отричам враг само поради тази причина. Становището по един или друг въпрос изключително зависи от много фактори и затова не е даденост“, категорична е Миглена Ангелова.

Намери ни във facebook