Баровецът Ваньо Алексиев помля Бугати-то за 5 милиона лева!

Транспортният бос Ваньо Алексиев бере големи ядове покрай уникалния си автомобил „Бугати Широн“, с който смая България това лято. Само няколко месеца след като возилото за 5 милиона лева беше доставено на 55-годишния тузар, се наложи най-скъпият автомобил в света отново да поеме към завода във френския град Молсхайм, пише столичен седмичник, като се позовава на приближени до Алексиев.

Според една от версиите уникалното „Бугати“ е получило повреда в предното окачване, други пък твърдят, че колата е отишла за ремонт във Франция с очукана предница вследствие на честите удари в „легнали полицаи“ по родните пътища.

„Автомобилът е с много ниска предница, която е по-малко от педя над земята и е почти невъзможно да се преодолеят бабуните по пътищата.

Тази кола е само за магистрали или за държави с гладки като лед пътища. Отделно от това автомобилът се нуждае от смяна на масло и филтри, които се извършват само в специализирания сервиз на „Бугати“ във Франция“, коментира приближен до боса на „Биомет“, най-голямата транспортна фирма в страната.

Въпреки всички предпазни мерки, взимани за съхраняването на колата за 5 милиона лева, предната броня на возилото била очукана като войнишко канче и затова преди седмици се наложило колата да бъде пратена за поправка.

Засега не е известно каква фактура ще получи Ваньо Алексиев за изправянето на най-скъпите ламарини в света. Знайно е обаче, че само смяната на масло и филтри струва 20 000 евро, а подмяната на четирите гуми – 40 000 евро, пише Пик. „Възможно е заради трудната поддръжка на автомобила Ваньо да го шофира само в чужбина“, коментират приближени до ексцентричния транспортен баровец. Според тях ремонтът ще продължи поне 2 месеца, тъй като французите умишлено бавели поправката на детайлите, за да оправдаят солените цени.

Намери ни във facebook