Колосална кражба в столичен мол! Ловък апаш отмъкна стоки за близо 70 хиляди лева за броени минути

Софийска районна прокуратура задържа лице за извършена кражба на стоки на стойност над 68 000 лева от търговски обект в мол „Сердика център”. Това съобщиха от обвинението.
 
На 06.10.2018 г., за времето от 21.

27 часа до 22.30 часа в гр. София, бул. „Ситняково“ 48, мол „Сердика център“, от магазин The circle, чрез използване на техническо средство – неустановено до момента, както и чрез използване на моторно превозно средство – лек автомобил „Мицубиши“, са отнети чужди движими вещи. Откраднати са  козметика и парфюми, на стойност 68 005 лв., от Г., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да бъдат присвоени. Кражбата е в големи размери.
  
В хода на разследването са събрани достатъчно доказателства, че извършител е С. Михайлов, на 43 години, който е действал в съучастие с още едно лице. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление.
 
Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, след изтичането на които ще бъде изготвено искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
 

Намери ни във facebook