До сега го криха! Изтекоха първи снимки на зетя на Бойко Борисов! Ето какво се случва с Иван и Венета!

Зетя на Бойко Борисов и дъщеря му Венета с първи фотоси от пътуването им до САЩ

Дъщерята на Бойко Борисов и нейния любим Иван Атанасов лъснаха на първи семейни снимки. Венета и половинката й са пътували зад Океана и са гостували на майка й д-р Стела Костова .

Която от години живее в САЩ. На семейните кадри се виждат младите, които са се щракнали пред нейния дом с един от домашните й любимци.

Двамата обичат да пътуват до Америка, която е свързана с живота им. От там тръгва любовната им история макар, че според запознати са се познавали от деца. Говори се, че Иван живеел на метри от дома на Бойко Борисов.

Но любовта му с Венета пламнала по време на студентските им години.

Младежът даже се сдобил с виза и ходил при любимата си. Която завършва трите си висши образования зад Океана. Там е и нейната майка, с която дъщерята на премиера живя докато учеше.

Снимка: Ретро

За съжаление младото семейство вече не пътува често зад граница защото второто им дете е само на пет месеца. Момченцето се роди само месец след рождената дата на дядо си Бойко. Но го кръстиха Иван на баща му. Защото първородния им син носи името на бащата на Венета.

Снимка: Ретро

Първият премиерски внук вече е голямо момче. В началото на годината малкия Бойко ще има рожден ден и ще направи три годинки. Цялото семейство на Борисов щяло да събере по празниците. Не става ясно обаче дали баба Стела от САЩ ще долети да поглези и се порадва на двете си внучета.

Докторката идва в родината си преди две години когато за първи път видя Бойко – младши, предават от retro.bg.

Намери ни във facebook